Jenei Attila oktató a Bajnokságról

Az idei, harmadik bajnokságon 58 versenyszámot hirdettek. A mi csapatunk 28 versenyszámban volt érdekelt, és az idén is mi indítottuk a legidősebb versenyzőt. 75 évesen Ő egy jó példa arra, hogy a gyakorláshoz illetve versenyzéshez sincs soha késő. Ettől olyan szép a mi sportunk.

A csapatunk legfiatalabb tagja idén lesz 8 éves. Volt köztünk aki 1, de voltak akik 5-6 versenyszámban is indult. Ezek a kitartó, ügyes fiatalok mutatják az utat, és a sport sokrétűségét is. A verseny 9:30-tól késő éjszakáig tartott, és Ők igyekeztek végig helyt állni a nap folyamán. Köszönet a kitartásukért!

A 13 fővel induló csapatunk 28 versenyszámból 26-ban érmet szerzett.
Sok szép forma gyakorlat és izgalmas mérkőzés zajlott a hat páston. Számomra a serdülő fiúk voltak példa értékűek. Akik, ha kell vetélytársak, de ha kell, versenytársak voltak az érmek átvételekor. Köszönet a példáért Nekik!

Értékesnek tartom a versenyről versenyre látható színvonal emelkedést. Fantasztikus, hogy az egyéni együtős mozgástól a kétütős- két labdás formáig nagyon széles spektrumúvá vált a bajnokság és ezeket a vetélkedőket a gyerekek töltik meg a bennük rejlő színes egyéniségükkel.
Számomra és számunkra ez  a nap élményekkel teli, csodás eseménnyé vált.

Kérek Mindenkit, aki részt vett, vagy ott volt a viadalon, meséljetek  ismerőseiteknek a bajnokságról. Ne maradjanak ki mások sem a megmérettetések élményeiből!

Köszönöm az emléket!
Jenei Attila