Jenei Attila MediBall Oktató a versenyről

7 indulóval 13 verseny-számban,11 éves kortól 64 éves korig neveztünk. A legidősebb versenyző is a mi csapatunkat erősítette. Ő is és még többen játékosaink közül is megvédték az első versenyen elért helyezéseiket, a mostani 81 induló között. A 13 verseny-számból 12-ben tudtunk érmeket elhozni, amiből 7 arany és 5 ezüst lett. Így aranyozhattuk be iskolánk az Arany színeit is.

 

Ezúton szeretném megköszönni csapatom kitartó munkáját és kiforrt hozzáállását a bajnoksághoz.

Egy igazán lendületes, pörgős versenyen vehettünk részt mindannyian. Úgy érzem formagyakorlatokban és az egyéni kreatív mozgásokban is csodálatosan szép bemutatókat láthattunk. A versengés ezen része lassan kezd egy tartalmas, tetszetős táncgálára hasonlítani, amit a szabadon választható zene tesz minél inkább változatossá. Szeretnék minden versenyzőt arra bíztatni, hogy a saját karakteréhez illő zeneszámot válasszon, mert így lehet mindenki igazán önmaga.

A páros mérkőzések igazán nagy izgalmakat hoztak a közönségnek, hisz láthattunk valóban pörgős, fordulatokkal teli meccseket is.

Csakugyan eljött az ideje, hogy A és B osztályba sorolhassuk a mezőny indulóit, ezzel is színesítve a következő versenyeket.

Kívánom, hogy minél többen találkozhassunk 2013-ban ismételten a következő MediBall Bajnokságokon!

Jenei Attila
MediBall Oktató