Vélemények a zalaegerszegi szemináriumról!

Aztán megismerkedtünk a játékkal és a filozófiájával. Még egy kis sikerélmény is volt! :)

Megtanultuk, hogy nem az ütő és nem a labda a lényeg. Az "csak" egy eszköz ahhoz, hogy kikapcsold az agyad és ellazulj! A rendszer, ami mögötte van, a mentalitás és a gondolkodásmód, az a fontos, amelyet ha sikerül elsajátítani (és miért ne sikerülne), akkor egy teljes harmóniát hozhatsz létre önmagadban és másokban. Ez már RKC mesterem érdeklődését is felkeltette.

A nap nemcsak arról szólt, hogy hogyan tartsuk az ütőt, vagy hogyan ne essen le a labda, persze arról is, de a lényegi mondanivalója Szilágyi Istvánnak a minőségi kikapcsolódás volt. Hogy ne csak leüljünk a TV elé, mert persze ott pihen a testünk, de közben folyton agyalunk. Itt az agyad kikapcsol, és teljes harmóniába kerül a testeddel és a mozgásoddal. Megtanultuk, hogy hogyan ne pazaroljuk feleslegesen az energiánkat, hogyan végezzünk minőségi mozgást, minőségi pihenést. Megtanultunk helyesen ülni, állni, járni.

MediballSokkal többet kaptam ettől a naptól, mint azt vártam. Úgy gondoltam, hogy megmutatnak néhány trükköt, begyakorlunk egy-két mozdulatot... Hát nem!!!! Ennél jóval több mindent tanultam/tanultunk! Nem egyszerűen sportot vagy mozgást, a mentális rendszer és gondolkodásmód, ami mögötte van, egyszerűen fantasztikus!

A MEDIBALL a TELJESSÉGET képviseli, a test, a szellem és a lelek harmóniáját! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne minőségibb mozgást végezni. Nemcsak a testét, de a lelkét is karbantartani. Segít elfeledtetni a napi gondokat, problémákat, ellazít. Ajánlom annak, aki szeret mozogni, játszani, mosolyogni, kikapcsolódni.

A kettlebelles edzések nagyon jó kiegészítőjének találom. Lazításra és az ízületek mobilizálásra tökéletes rendszer. A napi stressz után lazítja az izomzatot. A játék nemre és korra való tekintet nélkül segít kikapcsolódni és felvenni a küzdelmet a civilizációs betegségekkel szemben. Nagyon jó családi, vagy baráti program! Kimondottan élveztük a páros játékot, és a végére már egész belejöttünk volna ha az a fal nem lett volna olyan közel.:) Tényleg kikapcsoltunk és élveztük amit csinálunk! :)

Lelkesedéssel gyakorolom, hogy élvezhessem, megismertethessem és oktathassam... átadhassam mindenkinek az érzést! :)

 Mediball Mediball Mediball Mediball
 Mediball Mediball Mediball Mediball
 Mediball Mediball Mediball Mediball